Bli sponsor

Till blivande sponsorer

Karlskoga ridklubb är en ridskola av klassisk svensk modell. Vi har lärt generationer av karlskogabor att rida och att sköta om sin häst. Vi är en samlingsplats, en fritidsgård och en utbildningsanläggning. Som representanter för Sveriges näst största ungdomsidrott välkomnar vi alla barn och ungdomar till verksamhet hos oss. Trots att majoriteten av utövarna är kvinnor så är vi den mest jämnställda idrotten i världen; inom hästsporten tävlar alla, män, kvinnor, äldre och yngre mot varandra på lika villkor.

Karlskoga ridklubb har fler än 300 uppsittningar till häst varje vecka.

Vi erbjuder extra aktiviteter på helger och lov.

Vi arrangerar sex tävlingar per år på lokal och regionalnivå.

Att som ideell förening driva runt en verksamhet med ansvar för personal och hästar är en uppgift som utmanar. Karlskoga ridklubb är idag en förening i förändring. Vi vill utvecklas till enförening som är hållbar för framtiden och en självklar del av kommunens rika utbud av fritidsaktiviteter för kommuninvånarna.

Vi skulle gärna vilja se just ert företag i vår framtid. Ert samarbete med Karlskoga ridklubb betyder insatser för arbetstillfällen, utbildningstillfällen, social samvaro och möjlighet för kommunens invånare att kunna utöva den fantastiska idrott ridningen är.

Ta chansen, att bidra till hästintresserade ungdomar i Karlskoga får bättre förutsättningar att utöva sitt intresse. Hästintresserade ungdomar som trivs bäst med stort ansvar, lite skit under naglarna och som finner sitt äkta värde i kärleken till en ponny.

Styrelsen för Karlskoga Ridklubb

(Genom Ulrica Sjövall, Vice Ordförande)

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 10:26
Skribent: Daniel Haettman