Hästar vi minns

Botorp 310
69193 Karlskoga

Kontakt:

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

TÄVLING
Under december månad kör vi en tävling där både privatpersonen och ni som förening har chans att vinna fina priser (presentkort). Tävlingen går ut på att värva flest nya medlemmar med föreningskoppling i förhållande till föreningens storlek.
1:a pris: 10000kr
2:a pris: 7500kr
3:e pris: 5000kr

Vi kommer också lotta ut presentkort till några som väljer att stötta en förening.